MENU
  •  Ruim 3 jaar geldig
  •  Gratis verzending vanaf € 20
  •  Fysieke en digitale cadeaus
  •  Giftcard van het Jaar
 

Word acceptant van GiftForYou!

Als je acceptant wordt van GiftForYou word je onze partner. Partner zijn van GiftForYou kan je veel opleveren. Dagelijks vinden nieuwe gasten en klanten uit heel Nederland jouw locatie via onze website en producten. Omdat GiftForYou geen kortingsproduct is maar een kwalitatief cadeauproduct, ontvang je klanten die mogelijk ook terugkomen en vaak meer besteden dan alleen de waarde van de GiftForYou. Die extra omzet is volledig voor jou. En dat alles zonder risico! Want komt er niemand met een GiftForYou langs dan betaal je niets.
 
Ook profiteren van alle voordelen van een partnerschap bij GiftForYou? Wij verwelkomen je graag bij de GiftForYou familie!  

Direct aanmelden

Nieuwe en kwalitatieve gasten die mogelijk terugkomen

Meer omzet (geheel voor jou) door upsellmogelijkheden

Extra naamsbekendheid via website en social media

Eenvoudig verzilveren en prettige samenwerking

De bonnen lopen goed, beter zelfs dan verwacht. Ook hebben we zelfs al een paar gasten weer teruggezien en daar gaat het om toch!
Hotel-Restaurant Villa Nova
Bekijk alle testimonials
Omdat gasten vanuit GiftForYou over het algemeen de voucher cadeau hebben gekregen, zijn deze eerder bereid wat meer te besteden.
Landgoed de Holtweijde
Bekijk alle testimonials

Meld je nu aan als GiftForYou acceptant

Stuur ons je gegevens via onderstaand formulier. Een van onze partner managers neemt binnen 2 werkdagen contact met je op.


* Verplicht
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.