MENU
 

Word acceptant van GiftForYou!

Als je acceptant wordt van GiftForYou word je onze partner. Partner zijn van GiftForYou kan je veel opleveren. Dagelijks vinden nieuwe gasten en klanten uit heel Nederland jouw locatie via onze website en producten. Omdat GiftForYou geen kortingsproduct is maar een kwalitatief cadeauproduct, ontvang je klanten die mogelijk ook terugkomen en vaak meer besteden dan alleen de waarde van de GiftForYou. Die extra omzet is volledig voor jou. En dat alles zonder risico! Want komt er niemand met een GiftForYou langs dan betaal je niets.
 
Ook profiteren van alle voordelen van een partnerschap bij GiftForYou? Wij verwelkomen je graag bij de GiftForYou familie!  

Direct aanmelden

Nieuwe en kwalitatieve gasten die mogelijk terugkomen

Meer omzet (geheel voor jou) door upsellmogelijkheden

Extra naamsbekendheid via website en social media

Eenvoudig verzilveren en prettige samenwerking

Bij een telefonische vraag wordt er net zo lang doorgevraagd totdat er echt geen vragen meer zijn. Dat is prettig om te zien. Men heeft tijd voor je.
Kasteel Café Heeren Dubbel
Bekijk alle testimonials
GiftForYou zorgt wekelijks voor een leuke aanvulling op onze bezetting in het restaurant. De klantenservice is altijd zeer vriendelijk en behulpzaam.
BEST WESTERN PLUS Hotel Haarhuis
Bekijk alle testimonials

Meld je nu aan als GiftForYou acceptant

Stuur ons je gegevens via onderstaand formulier. Een van onze partner managers neemt binnen 2 werkdagen contact met je op.


* Verplicht
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.