MENU
 

Testimonials

Ruim 1750 partners vertrouwen ons reeds en hebben een prettige samenwerking met GiftForYou! Ontdek de ervaringen van een aantal van onze gewaardeerde partners. 

Ik wil acceptant worden
Sinds 2013 is Landgoed de Holtweijde partner van GiftForYou. Mede dankzij de goede bereikbaarheid van de accountmanagers, flexibele instelling en bereidheid om mee te denken, wordt deze samenwerking als bijzonder prettig ervaren.

Vrijwel elk jaar stijgt het aantal reserveringen vanuit GiftForYou. Omdat gasten vanuit GiftForYou over het algemeen de voucher cadeau hebben gekregen, zijn deze eerder bereid wat meer te besteden in ons restaurant en Health & Wellness Center. We merken dat de gasten vanuit GiftForYou echt de tijd nemen om te genieten van hun verblijf en voldaan weer huiswaarts gaan.

Het grootste voordeel van werken met GiftForYou is dat je de controle volledig in eigen hand hebt. Gasten nemen direct contact met ons op om de beschikbaarheid te verifiëren. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en ook last-minute zorgen voor volledige bezetting.

Deelname aan GiftForYou is in goed overleg gegaan waarbij er (uiteraard) zelf aangegeven kan worden aan welke vouchers wordt deelgenomen. Wij kunnen deelname van harte aanbevelen!
Landgoed de Holtweijde
Na een kleine aarzeling hebben we toch de gok gewaagd om met GiftForYou in zee te gaan. Een partij die – blijkt later - heel goed aansluit bij onze manier van klanten een belevenis geven.

Het grappige is dat er direct een klik was tussen ons en onze contactpersoon van GiftForYou en het zelfs nu na een aantal maanden samen te werken nog steeds een plezier is om hem te spreken. De belevenissen worden ook bij ons nu verder uitgebreid, gewoon omdat het kan! We startten met een klein aantal belevenissen en inmiddels hebben we er al zoveel dat we steeds meer nieuwe gasten in onze zaak mogen verwelkomen met ieder hun eigen verhalen. Want het is niet zomaar een cadeau wat de gast ontvangt, ze hebben ieder hun eigen verhalen en hun eigen belevenissen.

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en de daarmee gepaard gaande extra omzet, al is dat nog niet eens ons grootste gewin. Dat zit namelijk erin dat wij onszelf en onze mooie zaak op de kaart kunnen zetten en onze klantenkring steeds verder en verder kunnen uitbreiden!
Everything Sweet
Al sinds 2009 werken wij naar volle tevredenheid samen met GiftForYou, destijds bekend onder de naam GiftFor2. Inmiddels is GiftForYou een begrip geworden en is ook het aanbod van de arrangementen uitgebreid. In de loop der jaren hebben wij dan ook steeds meer nieuwe gasten in ons hotel mogen verwelkomen!

De samenwerking verloopt prettig, onze contactpersonen zijn goed bereikbaar, het boekingsproces is duidelijk en we hebben rechtstreeks contact met onze gasten. Het grote voordeel voor ons als hotel is dat wij de arrangementen kunnen aannemen op dagen dat het voor ons gunstig is. Er is voldoende flexibiliteit.

Onlangs zijn er weer nieuwe producten toegevoegd, waardoor we er alle vertrouwen in hebben dat we de succesvolle samenwerking nog lang zullen voortzetten! 
Holiday Inn Leiden
Onze samenwerking met GiftForYou verloopt goed. De klantenservice is altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Hierdoor verloopt de samenwerking soepel en fijn. GiftForYou zorgt wekelijks voor een leuke aanvulling op onze bezetting in het restaurant. Voor het hotel zien wij de toegevoegde waarde vooral in de naamsbekendheid.
BEST WESTERN PLUS Hotel Haarhuis
Wij zijn zeer tevreden over GiftForYou! De bonnen lopen goed, beter zelfs dan verwacht. Het leuke is nu dat veel campinggasten nu bij ons komen om een bon te verzilveren. Ook hebben we zelfs al een paar gasten weer teruggezien en daar gaat het om toch!

De extra bestedingen zijn bij ons hoog te noemen. Veel beter dan via sites zoals Voordeeluitjes, deze is echt voor de ‘koopjesjagers’. Ook de uitbetaling van de commissie kan niet beter! Zeer correct en snel.
 
Natuurlijk geef je op de ene bon wat meer dan de andere weg, maar het is altijd nog goedkoper en effectiever dan adverteren in bladen en magazines.
Hotel-Restaurant Villa Nova
Wij als Kasteel Café Heeren Dubbel zijn op een heleboel fronten blij met de samenwerking met GiftForYou, al jaren. Op de rustige dagen zijn er altijd wel een paar gasten die de voucher komen verzilveren. Deze gasten krijgen alle aandacht die ze vragen. Door ons enthousiasme krijgen wij op deze manier de mogelijkheid om meer te verkopen.
 
Op de drukke dagen zijn we flexibel met de vouchers. We accepteren ze ook als een “normale” geldwaarde. Gasten kunnen de à la carte lunch betalen met de voucher die ze bij zich hebben. Als er niet meer gereserveerd kan worden, kan men ook aankomen en als er een plekje vrij is.
 
De samenwerking met de medewerkers van GFY is al jaren fantastisch. Het is überhaupt al prettig te zien dat er niet elk half jaar een nieuwe “vertegenwoordiger” is. Ik krijg de indruk dat GFY goed is voor de medewerkers, want ik denk dat de dienstverbanden jaren lopen bij dit bedrijf. Bij een vraag per mail krijg je binnen afzienbare tijd antwoord en bij een telefonische vraag wordt er net zo lang doorgevraagd totdat er echt geen vragen meer zijn. Dat is prettig om te zien. Men heeft tijd voor je.
 
De suggesties voor nieuwe producten worden goed doorgesproken, plussen en minnen tegen elkaar afgewogen. De restauranthouder beslist uiteindelijk uiteraard, maar dat wordt te allen tijde gerespecteerd. Hoe dan ook, zonder commentaar.
 
De servicegraad is erg hoog bij deze mooie organisatie!
Kasteel Café Heeren Dubbel
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.