MENU
 •  Ruim 3 jaar geldig
 •  Gratis verzending vanaf € 20
 •  Fysieke en digitale cadeaus
 •  Giftcard van het Jaar
 • 1 Kies
 • 2 Bestel
 • 3 Overzicht
 • 4 Afronden
Choices Superior € 49,90 Bestel cadeau
Omruilen mag
Landelijk inleveren
3 jaar en 3 maanden geldig
Snelle levering
Belevenis Giftcard van het Jaar, al 4 jaar op rij!
enjoyce5.png enjoyce4.png enjoyce3.png 1-1429619845.png enjoyce1.png 3-1429619848.png 4-1429619849.png 2-1429619846.png

Enjoy(ce)!

Valkenburg a/d Geul

Enjoy(ce)!
Kloosterweg 36
6301 WK Valkenburg a/d Geul
+31 (0)6 41255029
NL

Choices Superior

 • Een privéles Partneryoga (een uur lang samen spelen, stretchen en ontspannen)

 • OF een workshop Thaise yogamassage (extra kosten €50,- contant)

 • OF therapeutic flying in combinatie met een Thaise yogamassage (extra kosten €90,- contant)

 • Voor twee personenLet op! Reserveer telefonisch (+31 (0)6 41255029), per mail (joyce@enjoy-ce.com) of via de website: www.enjoy-ce.com.
Bij een afmelding 24 uur van tevoren kan de afspraak kosteloos worden verzet. Als je niet komt opdagen zonder af te melden vervalt je voucher. 

Let op! Enjoy(ce) heeft ook een locatie in Amsterdam waar zij 1x per maand aanwezig is. Voor de exacte dagen en tijden, neem contact op met Joyce, telefonisch (+31 (0)6 41255029), per mail (joyce@enjoy-ce.com) of via de website: www.enjoy-ce.com.

Enjoy(ce)!
Bij Enjoy(ce)! kun je terecht voor intense ervaringen waarbij plezier voorop staat: partner yoga, therapeutic flying, Thaise yogamassage, een Thaise yogamassageworkshop en meer.

Partner yoga
Partner yoga is yoga die je samen met een partner doet. Je eigen partner, een vriend of vriendin. Je werkt samen om de verschillende - soms uitdagende - houdingen te kunnen uitvoeren. Tijdens de yogales zal er lichaamscontact zijn bij het uitvoeren van de diverse houdingen. Bij deze yoga-oefeningen help je elkaar, zodat je dieper in een houding komt zonder dat je teveel forceert. Door samen te werken worden moeilijke houdingen gemakkelijker en kun je vaak dieper in een buiging of strekking komen omdat je wordt ondersteund door je ‘partner’. Op een speelse manier ga je samen op zoek naar balans, creativiteit, stretch en ontspanning. Het blijft yoga, dus alles met aandacht, een juiste ademhaling en rust. Partner Yoga is een intense ervaring waarbij plezier voorop staat. Tijdens een Privéles maak je kennis met enkele Partner Yoga houdingen. Het geeft je een goede eerste indruk van wat je kunt verwachten tijdens een Partner Yoga workshop of een reeks.

Therapeutic flying in combinatie met Thaise yogamassage
Je hangt ondersteboven en wordt gemasseerd zodat je even volledig alles kunt loslaten en je totaal kunt overgeven aan de zwaartekracht en de masseur. Je komt letterlijk los van de grond en terug in je lijf. Tijdens de combinatiebehandeling ontvang je een opwarmende en voorbereidende Thaise Yogamassage van ongeveer 15 minuten, vervolgens ga je vliegen op de handen en voeten van de masseur, die rekt strekt, draait en masseert je lichaam in een waarlijk multidimensionale massage ervaring. Je weet soms even niet meer waar je bent in de ruimte, wat onder of boven is, je voelt dat je vliegt, zweeft of drijft. Na het vliegen kom je op de grond op een futon liggen en krijg je nog 15 minuten een nabehandeling waarbij je weer land op aarde en in je lijf.

Workshop Thaise Yogamassage
In deze basisworkshop van 1,5 uur leer je samen de fijne kneepjes van de traditionele Thaise Yogamassage zodat jullie zelf thuis een half uur durende ontspannende massage kunnen geven. Op een speelse manier leer je masseren met je duimen, vingers, handpalmen, ellebogen, voeten en knieën en leer je eenvoudige yogastrekkingen in de massage toe te passen. De posities; rug-lig, buik-lig en zit-positie komen hierbij aan bod. Je bent afwisselend gever en ontvanger van deze overheerlijke ontspannende massage. Een fysiek en liefdevol cadeau voor jezelf en voor je partner.

Faciliteiten
Yoga
Therapeutic flying
Coaching
Massages
Diverse workshops
Parkeergelegenheid (gratis)

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag: 10.00 - 20.00 uur


Choices Superior kopen?

Wil je een museum bezoeken of een rondvaart maken? Of ben je toe aan ontspanning in de sauna? Het kan allemaal, net als een lekker hapje eten. Deze GiftForYou biedt je een brede selectie unieke beleveniscadeaus!

Nu bestellen
Omruilen mag
Landelijk inleveren
3 jaar en 3 maanden geldig
Snelle levering
Belevenis Giftcard van het Jaar, al 4 jaar op rij!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.