MENU
    •  Ruim 3 jaar geldig
    •  Gratis verzending vanaf € 20
    •  Fysieke en digitale cadeaus
    •  Giftcard van het Jaar
 

Ik heb een GiftForYou i Vul hier de 18 of 19 cijferige code in
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Omruilen

Is de geldigheidstermijn van jouw GiftForYou verlopen? Of wil je de GiftForYou die je hebt liever omruilen voor een andere belevenis? Geen zorgen, wij hebben een oplossing voor je!

Ik wil mijn GiftForYou verlengen
Wat jammer dat de verloopdatum van jouw GiftForYou verstreken is. Onze belevenissen worden gecheckt op geldigheid en een verlopen beleveniscadeau wordt bij onze inleverlocaties niet geaccepteerd. We kunnen ons voorstellen dat niet iedereen in de gelegenheid is om binnen de geldigheidstermijn zijn of haar GiftForYou te verzilveren. Wil je alsnog genieten van jouw belevenis? Voor een kleine administratieve bijdrage kun je je GiftForYou verlengen. Lees meer...
 
Ik wil mijn GiftForYou omruilen
Bij GiftForYou vinden we het heel belangrijk dat je kunt genieten van een belevenis die echt bij je past. Daarom is het altijd mogelijk om je GiftForYou om te ruilen. Je kunt je huidige GiftForYou kosteloos omruilen voor een digitale GiftForYou belevenis met dezelfde prijs als je huidige GiftForYou. 
 
Je ontvangt dan van ons een e-mail met daarin een nieuwe code voor een belevenis naar jouw keuze. Omdat het een omruiling betreft behoud je dezelfde verloopdatum. Je nieuwe digitale GiftForYou is dus nog net zo lang geldig als de GiftForYou die je bij ons geruild hebt.
 
Wanneer je kiest voor een digitale GiftForYou die duurder is dan je oorspronkelijke GiftForYou, dien je het verschil bij te betalen. Wanneer je kiest voor een goedkopere digitale GiftForYou dan je oorspronkelijke GiftForYou, kunnen wij het resterende bedrag niet retourneren. Indien je dit onwenselijk vindt, raden we je aan een extra GiftForYou beleveniscadeau aan te schaffen en de eventuele meerprijs bij te betalen.
 
Je kunt een GiftForYou te allen tijde binnen de geldigheidstermijn omruilen voor een ander GiftForYou beleveniscadeau*. Als je wilt ruilen nadat de geldigheidstermijn van je GiftForYou verstreken is, zien wij de omruiling als een verlenging en zullen wij verlengkosten in rekening brengen.

Wat moet je doen om jouw GiftForYou om te ruilen?
Wil je gebruik maken van onze omruilregeling? Stuur dan een e-mail naar info@giftforyou.nl en vermeld daarin de 19-cijferige vouchercode van je GiftForYou en welke nieuwe GiftForYou(s) je wilt ontvangen. Jouw nieuwe digitale GiftForYou ontvang je dan binnen vijf werkdagen in je inbox (na eventuele betaling). Met je nieuwe GiftForYou kun je je belevenis verzilveren. Geniet ervan!

Voordat je contact opneemt met onze Service Desk voor het omruilen van de kaart, raden wij je aan om de mogelijke cadeaus te bekijken bij Alle Cadeaus.

Let op! Heb jij één van de GiftForYou open waarde cadeaus**? Dan is ruilen niet van toepassing. De open waarde cadeaus zijn namelijk van zichzelf al in te wisselen tegen een GiftForYou naar jouw keuze. Je kunt jouw GiftForYou alleen omruilen voor een ander beleveniscadeau van GiftForYou. Omruilen voor een cadeaukaart is niet mogelijk!

* Met uitzondering van actieproducten en cadeaukaarten. 
** GiftForYou heeft de volgende Waardebonnen: Ultimate Choice, Ultimate Choice voor Haar, Bedankt!, Happy Birthday!, Gefeliciteerd!, Lekker Borrelen!, Lekker!, Wellness & Beauty, Leuk om te doen!, Hotel, Hotel in Europa, Restaurant en Koffie, Thee & Lekkernij. 

Omruilen mag Neem hiervoor contact met ons op
Landelijk inleveren Maar ook in Belgie en Duitsland
3 jaar en 3 maanden geldig Dus voldoende tijd om te genieten!
Snelle levering Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Winnaar Belevenis Giftcard van het Jaar, al 4 jaar op rij!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.