MENU
 

"Een herinnering is het mooiste huwelijkscadeau"

Ik heb een GiftForYou i Vul hier de 18 of 19 cijferige code in
Omruilen mag Neem hiervoor contact met ons op
Landelijk inleveren Maar ook in Belgie en Duitsland
2 jaar geldig Dus voldoende tijd om te genieten!
Snelle levering Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Winnaar Gift Card van het Jaar 2017 Categorie Belevenissen

Over GiftForYou

GiftForYou is een product van GiftFor2 B.V. dat is opgericht in 2008 als een dochteronderneming van Hotel Booker B.V., onder andere bekend van HotelSpecials.nl. GiftFor2 B.V. is sinds 2014 een toonaangevende aanbieder van het beleveniscadeau GiftForYou. Voor 2014 heeft GiftFor2 B.V. het beleveniscadeau GiftFor2 uitgegeven. Sinds april 2017 is GiftFor2 B.V. in handen van Wonderbox S.A.S., eveneens uitgever van beleveniscadeaus en actief in zes landen in Europa. GiftFor2 B.V. blijft onder haar eigen naam actief. 
 
De beleveniscadeaus van GiftForYou zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s en prijsklassen. Met GiftForYou geef je altijd een onvergetelijke belevenis voor één, twee of meerdere personen. De ontvanger van GiftForYou kiest zelf waar en wanneer hij of zij wil genieten van de belevenis. In totaal heeft GiftForYou meer dan 1.600 inleverlocaties met ruim 6.000 belevenissen!
 
De verschillende beleveniscadeaus variëren in thema, van culinair, overnachten, actief & cultureel tot beauty & wellness en zijn verkrijgbaar als vast arrangement en als open waarde cadeaukaart: je vindt altijd een origineel cadeau dat goed past!
  
De GiftForYou's op deze website zijn te koop bij Bruna en Primera. De belevenissen zijn ook via zakelijke afnemers en via deze website verkrijgbaar.
 
Het team
Vanuit ons sfeervolle kantoor nabij het gezellige centrum van Haarlem werken wij met zo'n 30 enthousiaste collega's hard om onze producten tot een succes te maken. De cultuur bij GiftFor2 B.V. laat zich het beste omschrijven als no-nonsense, ambitieus en informeel. We werken hard om te zorgen dat we jou als consument de leukste beleveniscadeaus kunnen bieden met ervaringen die je bijblijven. Want uiteindelijk is een herinnering het mooiste cadeau. 

Lees meer over de overname van GiftFor2 B.V. door Wonderbox S.A.S. in het persbericht

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.