MENU
    •  Ruim 3 jaar geldig
    •  Gratis verzending vanaf € 20
    •  Fysieke en digitale cadeaus
    •  Giftcard van het Jaar
 

Ik heb een GiftForYou i Vul hier de 18 of 19 cijferige code in
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Persberichten

GiftFor2 wordt Wonderbox 

(English version, click here)

Haarlem, 21 juni 2018 – GiftFor2 BV, aanbieder van het beleveniscadeau GiftForYou en marktleider in Nederland (79,3% aandeel*), maakt vandaag bekend dat zij haar naam heeft veranderd in Wonderbox NL. De naamswijziging is een gevolg van de overname in april 2017 door het Franse bedrijf Wonderbox, opgericht in 2004 door Bertile Burel & James Blouzard en gespecialiseerd in vrijetijdsactiviteiten en beleveniscadeaus. Wonderbox heeft 460 werknemers in Frankrijk, Spanje, Italië, België, Zwitserland en Nederland. Met de naamswijziging kondigt de Haarlemse organisatie ook de lancering van het voor Nederland nieuwe merk in beleveniscadeaus ‘Wonderbox’ aan.

“Met de unieke positionering ‘maakt dromen waar!’ weet Wonderbox onvergetelijke ervaringen en mooie herinneringen die het dagelijks leven opfleuren te verwezenlijken”, vertelt Bertile Burel. “Vanuit onze visie creëren we met Wonderbox momenten van geluk, verrassende ervaringen en onvergetelijke herinneringen. We zijn trots om met het hele ‘Wonderteam’ een Nederlandse bladzijde in de Wonderbox geschiedenis te gaan schrijven”.  

Uitbreiding aanbod beleveniscadeaus
Bij de nieuwe naam hoort ook een nieuw product. In oktober 2018 worden 36 Wonderbox beleveniscadeaus geïntroduceerd in de retail. Wonderbox zal verkocht worden bij alle filialen van grote landelijke retailers zoals onder andere Primera, Bruna, AKO, The Read Shop, Mediamarkt en CIGO. De introductie zal gepaard gaan met een cross mediale campagne bestaande uit TV, instore POS materiaal en een online media campagne.
 
GiftForYou blijft als merk bestaan en de 50 GiftForYou miniboxen blijven naast Wonderbox te koop. De Wonderbox beleveniscadeaus zullen de plaats innemen van de zwarte GiftForYou en GiftFor2 beleveniscadeaus.
 
Internationaal besteedbaar
De Wonderbox beleveniscadeaus kunnen besteed worden op meer dan 10.000 belevenissen, waaronder hotelovernachtingen, culinaire belevenissen, wellnesservaringen en dagjes weg. De culinaire- en wellnessbelevenisboxen kunnen in Nederland en België besteed worden. Met de hotelbelevenissen en dagjes weg kan men naast Nederland en België ook naar Frankrijk, Spanje en Italië. Hiermee biedt Wonderbox NL de consumenten ruime internationale inlevermogelijkheden; een verrijking van het huidige aanbod die goed aansluit bij het internationale karakter van Wonderbox. 

*GFK data MAT A17-M18 €

________________________________________________________________________

Marktleider in belevenisboxen GiftForYou verkocht aan Franse Wonderbox

Haarlem, 12 mei 2017– GiftForYou, marktleider in beleveniscadeaus in Nederland (70% aandeel), is verkocht aan het Franse bedrijf Wonderbox. Hiermee nemen de Fransen de nummer 1 positie in op de Nederlandse markt voor belevenisboxen. Fabrice Lepine, CEO van Wonderbox Group: “GiftForYou heeft een uitstekende positie in Nederland en past binnen de internationale expansiestrategie van Wonderbox, waarbij we nog verder willen uitbreiden naar onder meer de UK en Scandinavië.” Met deze overname is de oprichter en voormalig CEO van GiftForYou, Nick Stals, teruggetreden en is Tamar de Leeuw, voorheen COO, benoemd tot CEO van GiftForYou, dat als merk gewoon blijft bestaan in Nederland. De overname heeft geen gevolgen voor de overige circa 40 medewerkers.

GiftForYou is in Nederland al lange tijd marktleider op het gebied van belevenisboxen. De boxen en cadeaukaarten (waaronder Klus Cadeau en Bloemen Cadeau) worden bij 5000 retailers, waaronder Primera, Bruna, Jumbo en Kruidvat, verkocht. Met een omzet van 20 miljoen euro in 2016 verkoopt het bedrijf jaarlijks honderdduizenden producten aan consumenten. Nieuwe CEO Tamar de Leeuw: “Het Franse bedrijf Wonderbox is een fantastische partner, heeft hetzelfde DNA, en kan vanuit haar expertise en schaalgrootte toegevoegde waarde leveren en de leidende positie van GiftForYou versterken.”

Over GiftForYou

Met een overtuigend dominerend marktaandeel is GiftForYou de grootste speler in Nederland. GiftForYou is een product van GiftFor2 B.V., opgericht in 2008 door Nick Stals en Remco Hofstede, tevens eigenaren van HotelSpecials.nl. Met zo’n 60 titels biedt het merk ruim 6.000 belevenissen bij 1.600 inleverlocaties en heeft het meer culinaire inleverlocaties dan iedere andere belevenisaanbieder in Nederland. GiftForYou onderscheidt zich verder door als enige aanbieder een prijsklasse te voeren vanaf € 10,- voor de kleine portemonnee tot € 199,- voor luxe geschenken. Daarnaast maakt het bedrijf zich uniek op de markt door belevenissen met een vrije waarde en vrije keuze aan te bieden. GiftForYou is gevestigd in Haarlem.

Over Wonderbox

Wonderbox is een Frans bedrijf dat in 2006 is opgericht door James Blouzard en Bertile Burel. Het bedrijf is met 400 medewerkers actief in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland en België. In Frankrijk en Spanje is het bedrijf marktleider en met de overname van GiftForYou nu ook in Nederland. In 2016 werd een totale omzet gerealiseerd van 200 miljoen euro. Het bedrijf streeft naar een omzet van 350 miljoen euro in 2021. Het hoofdkantoor van Wonderbox is gevestigd in Parijs.

 

Omruilen mag Neem hiervoor contact met ons op
Landelijk inleveren Maar ook in Belgie en Duitsland
3 jaar en 3 maanden geldig Dus voldoende tijd om te genieten!
Snelle levering Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Winnaar Belevenis Giftcard van het Jaar, al 4 jaar op rij!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.