MENU
    •  Ruim 3 jaar geldig
    •  Gratis verzending vanaf € 20
    •  Fysieke en digitale cadeaus
    •  Giftcard van het Jaar
 

Ik heb een GiftForYou i Vul hier de 18 of 19 cijferige code in
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Verlengen

Wil je de GiftForYou die je hebt liever omruilen voor een andere belevenis? Of is de geldigheidstermijn van jouw GiftForYou verlopen? Geen zorgen, wij hebben een oplossing voor je!
 
Ik wil mijn GiftForYou verlengen
Wat jammer dat de verloopdatum van jouw GiftForYou verstreken is. Onze belevenissen worden gecheckt op geldigheid en een verlopen beleveniscadeau wordt bij onze inleverlocaties niet geaccepteerd. We kunnen ons voorstellen dat niet iedereen in de gelegenheid is om binnen de geldigheidstermijn zijn of haar GiftForYou te verzilveren. Wil je alsnog genieten van jouw belevenis? Voor een kleine administratieve bijdrage kun je je GiftForYou verlengen (met uitzondering van actieproducten). Tot uiterlijk zes maanden na de verloopdatum van je GiftForYou stellen wij je in de gelegenheid jouw GiftForYou te verlengen.

Wanneer je je GiftForYou verlengt, ontvang je van ons per e-mail een digitale code waarmee je jouw GiftForYou verlengd kunt gebruiken. Je kunt je GiftForYou dan weer één jaar gebruiken. De verlenging kost € 5,- per jaar. Verlengen is bij GiftForYou onbeperkt mogelijk* tot zes maanden na verloop van de geldigheidsdatum van je beleveniscadeau.

Wat moet je doen om jouw GiftForYou te verlengen?
Wil je gebruik maken van onze verlengingsmogelijkheid? Voer je 18- of 19-cijferige vouchercode in op de website. Je ziet dan meteen of het wel of niet mogelijk is om je belevenis te verlengen. Volg na het invoeren van de code de stappen die nodig zijn voor het verlengen van je GiftForYou. 

*Met uitzondering van actieproducten. 
** GiftForYou heeft de volgende vrije keuze producten: Ultimate Choice, Hotel, Restaurant, Voor Haar en Voor Hem.

Ik wil mijn GiftForYou omruilen
Bij GiftForYou vinden we het heel belangrijk dat je kunt genieten van een belevenis die echt bij je past. Daarom is het altijd mogelijk om je GiftForYou om te ruilen. Lees meer...

Omruilen mag Neem hiervoor contact met ons op
Landelijk inleveren Maar ook in Belgie en Duitsland
3 jaar en 3 maanden geldig Dus voldoende tijd om te genieten!
Snelle levering Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Winnaar Belevenis Giftcard van het Jaar, al 4 jaar op rij!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.