MENU
  •  Ruim 3 jaar geldig
  •  Gratis verzending vanaf € 20
  •  Fysieke en digitale cadeaus
  •  Giftcard van het Jaar
 

Ik heb een GiftForYou i Vul hier de 18 of 19 cijferige code in
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Algemene Voorwaarden

Laatste update: 7 augustus 2020

Voor GiftFor2 B.V. gelden de Algemene Voorwaarden van Stichting Webshop Keurmerk en de aanvullende voorwaarden op deze pagina (download PDF). 

Op eerste verzoek van de klant zal GiftFor2 B.V. de Algemene Voorwaarden kosteloos toesturen.

GiftFor2 B.V. respecteert en beschermt de privacy van alle gebruikers van de site en zorgt dat al je persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Wanneer je onze site bezoekt, worden verschillende gegevens verzameld teneinde je een optimale dienstverlening te kunnen bieden. Op de Privacy pagina wordt precies uitgelegd welke gegevens worden verwerkt, wat er met je gegevens wordt gedaan en welke rechten je hebt. GiftFor2 B.V. draagt er zorg voor dat volgens de van toepassing zijnde wet- en regelgeving de juiste meldingen bij de Registratiekamer hebben plaatsgevonden.

De (gewijzigde) algemene voorwaarden zijn tevens van toepassing op reeds bestaande Overeenkomsten, dertig (30) dagen na publicatie op de website van GiftFor2 B.V. 

1.    Aanvullende voorwaarden Consumenten

Reserveren met een GiftForYou e-ticket
Je reserveert met je GiftForYou e-ticket direct telefonisch bij het hotel, restaurant, saunacomplex of de activiteit van je keuze. Voordat je je GiftForYou kunt verzilveren, dien je dus eerst de voucher uit je doosje op de website om te zetten in een e-ticket voor een specifieke locatie. De contactgegevens van deze locaties vind je terug op onze website. Meld bij je telefonische reservering altijd dat je in bezit bent van een e-ticket van GiftForYou. De reservering is een transactie tussen de locatie en de klant die de reserveringsaanvraag indient. Aan reserveringsaanvragen kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbieders behouden zich het recht voor om reserveringen te weigeren.

GiftForYou is te verzilveren op basis van plaats- en prijsbeschikbaarheid van de locaties. Zij zijn gerechtigd om GiftForYou te weigeren bij beperkte beschikbaarheid. Bij aankomst dient de gebruiker van GiftForYou het e-ticket in te leveren bij de betreffende locatie.

Annuleren
Annuleren van je reservering: indien je een definitieve reservering wilt annuleren, kunnen hier voorwaarden aan verbonden zijn. Bij een hotelreservering worden vaak annuleringskosten in rekening gebracht. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de geldende annuleringsvoorwaarden van het hotel waar je gereserveerd hebt. Ieder hotel heeft eigen annuleringsvoorwaarden. In geval van een no-show (niet nakomen van je reservering) komt de waarde van je GiftForYou te vervallen. Je e-ticket wordt dan als verzilverd beschouwd.

Prijzen en betalingen
De genoemde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s en exclusief verzendkosten, eventuele belastingen, eventuele reserveringskosten en eventuele extra’s die je gebruikt. GiftForYou is vrijgegeven van BTW. Genoemde prijzen zijn altijd onder voorbehoud. Betaling dient direct te geschieden bij het afronden van je bestelling. Je kunt hierbij gebruik maken van de beveiligde systemen van onder andere iDEAL, Visa, Mastercard en Afterpay. Zij staan garant voor een veilige afhandeling en verwerking van je betaling. Je bestelling is pas definitief als de betaling correct bij GiftFor2 B.V. is ontvangen. Zodra je betaling is ontvangen, verstuurt GiftForYou je bestelling zo snel mogelijk naar het opgegeven adres. Meer informatie over de betaalmogelijkheden van GiftForYou lees je hier

Verzendkosten
Per online bestelling worden er verzendkosten van €2,95 in rekening gebracht. Voor digitale gifts worden uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levering
GiftFor2 B.V. doet er alles aan je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Als je op werkdagen vóór 22.00 uur bestelt, wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden. Een bestelling plaatsen na 22.00 uur betekent dat deze de volgende werkdag wordt verzonden. De verzending van GiftForYou vindt plaats via PostNL. GiftForYou is derhalve afhankelijk van een snelle afhandeling van derden en om deze reden niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen in levering. Bij bestellen vóór 22.00 uur is je bestelling waarschijnlijk binnen één dag in huis. Bij bestellen na 22.00 uur is je bestelling waarschijnlijk na twee werkdagen in huis. Dit kan echter fluctueren, aangezien GiftForYou afhankelijk is van de afhandeling van PostNL.
Houd er rekening mee dat je bestelling gedurende de feestdagen eerder vertraging op kan lopen dan normaal.

Omruilen
Het is niet mogelijk GiftForYou om te ruilen voor geld. Het is wel mogelijk een GiftForYou bij de klantenservice van GiftForYou om te ruilen voor een ander thema van dezelfde GiftForYou verpakkingslijn. Alles over omruilen is te lezen op de pagina Omruilen en Verlengen. Het is niet mogelijk om GiftForYou om te ruilen voor een cadeaukaart. 

Verlies
Iedere GiftForYou voucher heeft een unieke code die slechts eenmaal wordt verstrekt. Bij verlies, diefstal en/of beschadiging van de voucher, waardoor deze niet meer bruikbaar wordt geacht, keert GiftFor2 B.V. geen nieuwe voucher uit. De ontvanger dient de voucher zorgvuldig te bewaren.

Geldigheid
GiftForYou is vanaf de dag van uitgifte drie jaar en drie maanden geldig, tenzij anders vermeld. De voucher dient voor het einde van de geldigheidstermijn te zijn ingewisseld voor een e-ticket én te zijn ingeleverd bij de gekozen locatie. Alleen GiftForYou vouchers met een geldige en door GiftForYou geactiveerde code zijn geldig. GiftForYou behoudt zicht het recht voor de unieke code bij het niet nakomen van de betalings- en/of reserveringsverplichting te blokkeren, waarmee de waarde onomkeerbaar komt te vervallen. Na het verlopen van de geldigheidstermijn vindt geen restitutie plaats. De geldigheid van je GiftForYou kun je op deze website controleren.

Verlengen
Het is voor consumenten mogelijk om tot uiterlijk zes maanden na de verloopdatum van een GiftForYou de verlopen GiftForYou te verlengen. Verlengen is onbeperkt mogelijk, met uitzondering van actieproducten. Alles over verlengen is te lezen op de pagina Omruilen en Verlengen.

Rechten
Alle rechten voorbehouden. De afbeeldingen, logo’s, teksten en informatie op deze website (https://www.giftforyou.nl) en in de uitgaven van GiftFor2 B.V. zijn beschermd door het Nederlandse auteursrecht. Tenzij anders vermeld, mag niets van deze website en GiftForYou worden gereproduceerd, zonder de schriftelijke toestemming van GiftFor2 B.V.

Aansprakelijkheid
GiftFor2 B.V. verricht redelijke inspanningen om nauwkeurige en actuele informatie te verschaffen op deze website en in de uitgaven van GiftForYou. GiftFor2 B.V. kan echter nooit aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van directe, indirecte of incidentele schade die volgt uit het gebruik of het niet kunnen gebruiken van deze website of een van de uitgaven van GiftForYou. Tevens kan GiftFor2 B.V. niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze website of eventueel onjuiste of gewijzigde informatie op deze website en op de verpakkingen en de bijbehorende informatieboekjes. Vanwege het grote aantal bestemmingen op onze site kan het onverhoopt gebeuren dat door druk- en zetfouten foutieve informatie wordt verstrekt. Alle getoonde informatie is dan ook onder voorbehoud van druk- en zetfouten en wijzigingen. GiftFor2 B.V. besteedt veel zorg aan het weergeven van accurate informatie. De door jou geboekte belevenis kan echter afwijken van de getoonde afbeelding(en). GiftFor2 B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele (druk)fouten in haar prijzen en/of voorwaarden. GiftFor2 B.V. keert bij verlies, verval en/of onduidelijke informatieverschaffing geen geld uit.

GiftFor2 B.V. is niet aansprakelijk voor indirecte verkopen door individuen of derden die geen onderdeel uitmaken van de officiële verkoopkanalen van GiftFor2 BV op websites zoals, maar niet gelimiteerd tot Marktplaats.nl©, social media en fora. Het doorverkopen en aankopen van de GiftForYou producten via Marktplaats.nl© en gelijksoortige websites alsmede fysiek geschiedt omwille van fraudepreventie zonder toestemming van GiftFor2 B.V. en buiten de reguliere verkoop om. Je bent zelf aansprakelijk voor mogelijke problemen die voortvloeien uit de gekochte GiftForYou producten via de genoemde en gelijksoortige websites met betrekking tot de geldigheid, validiteit en authenticiteit van de aangekochte GiftForYou. Je dient de code zelf met zorgvuldigheid en discretie te behandelen. GiftFor2 B.V. keert nooit nieuwe codes uit wanneer deze openlijk door je worden gedeeld.
 
Het namaken van codes, alsmede het doorverkopen en gebruiken van gestolen codes is verboden en hier zal door getroffen koper en GiftFor2 B.V. aangifte van worden gedaan. Het fotograferen van inactieve kaarten in een winkel en het later gebruiken van deze code door de onrechtmatige eigenaar, is tevens verboden en hier zal aangifte van gedaan worden. Om fraude te voorkomen kan GiftFor2 B.V. vragen om een aankoopbewijs om te verzekeren dat een aankoop van een GiftForYou product via een officieel verkoopkanaal verlopen is.

Externe links
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van externe partijen. Dergelijke hyperlinks zijn alleen als verwijzing voor jou opgenomen. GiftFor2 B.V. kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze externe websites.

Meeluisteren
In het kader van onze kwaliteitsbewaking bestaat de mogelijkheid dat telefonische gesprekken met onze Service Desk worden opgenomen. Deze gesprekken worden uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.
 
2.   Aanvullende voorwaarden Zakelijke klanten

Prijzen en betalingen
De genoemde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s en exclusief verzendkosten, eventuele belastingen, eventuele reserveringskosten en eventuele extra’s die je gebruikt. GiftForYou is vrijgegeven van BTW. Genoemde prijzen zijn altijd onder voorbehoud. Betaling dient direct te geschieden bij het afronden van je bestelling. Je kunt hierbij gebruik maken van de beveiligde systemen van iDEAL, Visa en Mastercard. Zij staan garant voor een veilige afhandeling en verwerking van je betaling. Wanneer het een zakelijke bestelling betreft, biedt GiftFor2 B.V. de mogelijkheid je bestelling op factuurbasis te betalen. Houd er hierbij rekening mee dat GiftFor2 B.V. vóór verwerking van de order altijd eerst een kredietcheck uitvoert en dat de automatisch gegenereerde factuur een betaalverplichting creëert. Zodra je betaling is ontvangen of zodra je een order op factuur hebt bevestigd, verstuurt GiftForYou je bestelling zo snel mogelijk naar het opgegeven adres.

Verzendkosten
Voor zakelijke klanten hanteren wij de volgende staffel voor verzendkosten die per order in rekening worden gebracht:
1-2 stuks: € 2,95
3-10 stuks: € 4,95
Groter dan 10 stuks: geen verzendkosten
Voor digitale gifts worden uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levering
GiftFor2 B.V. doet er alles aan je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Als je op werkdagen vóór 22.00 uur bestelt en betaalt met iDEAL of Creditcard, wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden. Een bestelling plaatsen en betalen na 22.00 uur betekent dat deze de volgende werkdag wordt verzonden. Wanneer je een bestelling plaatst op factuur, kan GiftFor2 B.V. deze nog dezelfde dag verwerken als de bevestiging per e-mail op werkdagen vóór 16.00 uur binnen is. Bij bevestiging na 16.00 uur, wordt je bestelling de volgende werkdag verzonden.
De verzending van GiftForYou vindt plaats via PostNL. GiftForYou is derhalve afhankelijk van een snelle afhandeling van derden en om deze reden niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen in levering. Bij bestellen vóór 22.00 uur is je bestelling waarschijnlijk binnen één dag in huis. Bij bestellen na 22.00 uur is je bestelling waarschijnlijk na twee werkdagen in huis. Dit kan echter fluctueren, aangezien GiftForYou afhankelijk is van de afhandeling van PostNL.

Houd er rekening mee dat je bestelling gedurende de feestdagen eerder vertraging op kan lopen dan normaal.

Verlies
Iedere GiftForYou voucher heeft een unieke code die slechts eenmaal wordt verstrekt. Bij verlies, diefstal en/of beschadiging van de voucher, waardoor deze niet meer bruikbaar wordt geacht, keert GiftFor2 B.V. geen nieuwe voucher uit. De ontvanger dient de voucher zorgvuldig te bewaren.

Geldigheid
GiftForYou is vanaf de dag van uitgifte twee jaar geldig, tenzij anders vermeld. De voucher dient voor het einde van de geldigheidstermijn te zijn ingewisseld voor een e-ticket én te zijn ingeleverd bij de gekozen locatie. Alleen GiftForYou vouchers met een geldige en door GiftForYou geactiveerde code zijn geldig. GiftForYou behoudt zicht het recht voor de unieke code bij het niet nakomen van de betalingsverplichting te blokkeren, waarmee de waarde onomkeerbaar komt te vervallen. Na het verlopen van de geldigheidstermijn vindt geen restitutie plaats. De geldigheid van je GiftForYou kun je op deze website controleren.

Rechten
Alle rechten voorbehouden. De afbeeldingen, logo’s, teksten en informatie op deze website (www.giftforyou.nl) en in de uitgaven van GiftFor2 B.V. zijn beschermd door het Nederlandse auteursrecht. Tenzij anders vermeld, mag niets van deze website en GiftForYou worden gereproduceerd, zonder de schriftelijke toestemming van GiftFor2 B.V.

Aansprakelijkheid
GiftFor2 B.V. verricht redelijke inspanningen om nauwkeurige en actuele informatie te verschaffen op deze website en in de uitgaven van GiftForYou. GiftFor2 B.V. kan echter nooit aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van directe, indirecte of incidentele schade die volgt uit het gebruik of het niet kunnen gebruiken van deze website of een van de uitgaven van GiftForYou. Tevens kan GiftFor2 B.V. niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze website of eventueel onjuiste of gewijzigde informatie op deze website en in de informatieboekjes. Vanwege het grote aantal bestemmingen op onze site kan het onverhoopt gebeuren dat door druk- en zetfouten foutieve informatie wordt verstrekt, alle getoonde informatie is dan ook onder voorbehoud van druk- en zetfouten en wijzigingen. GiftFor2 B.V. besteedt veel zorg aan het weergeven van accurate informatie. De door jou geboekte belevenis kan echter afwijken van de getoonde afbeelding(en). GiftFor2 B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele (druk)fouten in haar prijzen en/of voorwaarden. GiftFor2 B.V. keert bij verlies, verval en/of onduidelijke informatieverschaffing geen geld uit.

Externe links
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van externe partijen. Dergelijke hyperlinks zijn alleen als verwijzing voor jou opgenomen. GiftFor2 B.V. kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze externe websites.

Meeluisteren
In het kader van onze kwaliteitsbewaking bestaat de mogelijkheid dat telefonische gesprekken met onze Service Desk worden opgenomen. Deze gesprekken worden uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Bijlage 1Modelformulier voor Herroeping

Omruilen mag Neem hiervoor contact met ons op
Landelijk inleveren Maar ook in Belgie en Duitsland
3 jaar en 3 maanden geldig Dus voldoende tijd om te genieten!
Snelle levering Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Winnaar Belevenis Giftcard van het Jaar, al 4 jaar op rij!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.