MENU
 

Ik heb een GiftForYou i Vul hier de 18 of 19 cijferige code in
Omruilen mag Neem hiervoor contact met ons op
Landelijk inleveren Maar ook in Belgie en Duitsland
2 jaar geldig Dus voldoende tijd om te genieten!
Snelle levering Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Winnaar Giftcard van het Jaar '17 & '18 categorie Belevenissen

Internationale HBO Stage Sales (Brussel)

Ter versterking van ons accountmanagement team in Brussel zijn wij voor een periode van 5 maanden op zoek naar een enthousiaste en commerciële stagiair(e). Je kunt per direct starten.

Wat ga je bij ons doen?
Als stagiair ben je onderdeel van de Wonderbox Group en werk je in Brussel op de afdeling Sourcing. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het aanbod van hotels, restaurants, wellness instituten en andere vrijetijd activiteiten voor de merken Vivabox, Wonderbox en GiftForYou!

Misschien heb zelf wel eens een GiftForYou, Wonderbox of Vivabox cadeau gegeven of gekregen? In deze leuke stage word je medeverantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe hotel- en restaurantpartners voor Belgische (Nederlandstalige) regio’s.

Je doet acquisitie (voornamelijk via telefoon en mail) naar nieuwe partners in de Vlaamse regio’s, maakt afspraken en zo help je mee de omzet van de desbetreffende regio te verhogen.

Je maakt deel uit van het accountmanagersteam en ondersteunt de accountmanagers in hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast bieden wij jou alle ruimte voor het uitvoeren van een stageopdracht. Je wordt tijdens je stage begeleid door een van de accountmanagers. Tevens ontvang je een stagevergoeding en een tegemoetkoming in de verblijfskosten.

Wat vragen wij?
Het is belangrijk dat je interesse en feeling hebt met sales.
Verder:
• kun je zelfstandig (maar ook in teamverband) werken;
• kun je je eigen werk goed organiseren en weet je om te gaan met deadlines;
• heb je aandacht voor details en kwaliteit;
• heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal;
• ben je gemotiveerd om nieuwe dingen te leren - ervaring is niet belangrijk;
• kennis van de Franse taal is een pré!

Interesse?
Stuur je CV en een korte maar krachtige motivatiebrief naar David Heylen, Sourcing Manager BeNeLux via david.heylen@wonderbox.com. Of neem contact op via 0032(0) 495 35 51 24 voor meer informatie.


Over Wonderbox Group
De Wonderbox Group is opgericht in 2004 en toonaangevend aanbieder van de beleveniscadeaus Wonderbox, Vivabox en GiftForYou. Wonderbox is actief in zes landen in Europa; Frankrijk, België, Zwitserland, Italië, Spanje en Nederland. Al enige jaren is Wonderbox dominerend marktleider van beleveniscadeaus in Europa. 

Er bestaan van elk merk tientallen beleveniscadeaus. Deze variëren in thema - Eten & Drinken, Overnachten, Actief & Cultureel, Wellness en Vrije Keuze - en zijn verkrijgbaar als vast arrangement en als open waarde cadeaukaart. De ontvanger kiest zelf waar en wanneer hij of zij wil genieten van een belevenis. In de totale database van Wonderbox Group zitten inmiddels meer dan 120.000 belevenissen en ruim 150 beleveniscadeaus om te ontdekken!

Werken bij Wonderbox Group betekent werken in een ambitieus, dynamisch en snelgroeiend bedrijf met voornamelijk jonge collega's. 

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.