Meer dan 3 JAAR geldig 1 + GRATIS bezorgd vanaf €20

Menu
Je winkelmand is leeg

60 dagen gratis lezen en luisteren met Nextory!

GiftForYou heeft een te gekke actie samen met Nextory; dé app voor het lezen en luisteren van boeken. Bij aankoop van een GiftForYou ontvang je een code* voor 60 dagen GRATIS e-books met Nextory in de mail. Lees hieronder meer over deze actie.

Ontspan deze zomer met jouw lievelingsboek! Altijd en overal de allerbeste verhalen binnen handbereik? Dat kan met Nextory! Hiermee heb je toegang tot meer dan 350.000 luisterboeken en e-books, eenvoudig op je telefoon of tablet. Met een ruim assortiment aan titels, van thrillers en chicklits tot non-fictie en kinderboeken, is er voor ieder wat wils.

Ga naar de actie!

*Je vindt de code in de eerste afbeelding in de bevestigingsmail. Als je de afbeelding niet kunt zien, klik dan op toon afbeelding in de email.

Boeken voor de hele familie
Met Nextory vindt de hele familie altijd nieuwe, spannende titels om te lezen. Jullie kunnen ook verschillende profielen aanmaken voor de kinderen, met boeken die geschikt zijn voor de jongsten.

Met boeken verrijk je je leven
Wil je iets nieuws leren of juist even ontspannen met een goed verhaal? Met Nextory stap je zo de magische wereld van het boek in, waar ieder boek je leven verrijkt. Wist je dat 6 minuten lezen per dag je stresslevel met 68% verlaagd.

Wonderbox-en-GiftForYou-Primera-Winactie

Actievoorwaarden:
-Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten van Nextory.
-Na de gratis proefperiode van 60 dagen wordt het abonnement automatisch maandelijks verlengd.
-Om de proefperiode van 60 dagen te activeren wordt je doorverwezen naar de site van Nextory.
-Beschikbaar voor Android (telefoons en tablets) en iOS (iPhone en iPad)
-Meer informatie over de gebruiksvoorwaarden van Nextory vind je
hier.