GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Hoe werkt GiftForYou?

Hoe werkt GiftForYou?

Een GiftForYou is een cadeau waarmee je een belevenis kunt gaan ervaren. Er zijn meer dan 3300 belevenissen om te ervaren en de locatie van de belevenis kun je zelf bepalen. Om te kunnen genieten van je belevenis, volg je onderstaande stappen:

 1. Check je code
  Op je voucher vind je je unieke 19-cijferige vouchercode. Voer deze in op deze website. Je ziet direct de verloopdatum van je GiftForYou en een overzicht van alle deelnemende locaties.
 2. Kies een cadeau
  Kies uit het overzicht een locatie waar je wilt genieten van je GiftForYou.
 3. Reserveer bij de locatie
  Reserveer telefonisch bij de gekozen locatie en vermeld hierbij dat je een e-ticket van GiftForYou inlevert.
 4. Bevestig op giftforyou.nl
  Bevestig de locatie op de GiftForYou website. Hierbij wordt om een pincode gevraagd (zie voucher). Je ontvangt jouw e-ticket op het e-mailadres dat je ingevoerd hebt.
 5. Neem je e-ticket mee
  Print jouw e-ticket en neem het mee naar de locatie op de afgesproken datum.


Heb jij een Vrije Waarde GiftForYou?
Er zijn verschillende varianten met een vrije waarde verkrijgbaar: Ultimate Choice, Ultimate Choice voor Haar, Ultimate Choice voor Hem, Restaurant en Hotel. Een Vrije Waarde GiftForYou is te besteden op een GiftForYou beleveniscadeau naar keuze zoals een borrel, lunch, diner, uitje, high tea, sauna, beauty of weekendje weg. Er zijn meer dan 3300 belevenissen om te ervaren en de locatie van de belevenis kun je zelf bepalen. Eventueel restsaldo blijft gewoon staan en bij een duurder beleveniscadeau dan je saldo kun je bijbetalen. Om te kunnen genieten van je belevenis, volg je onderstaande stappen:

 1. Check je code  
 2. Op je voucher vind je je unieke 19-cijferige vouchercode. Voer deze in op deze website. Je ziet direct de verloopdatum van je GiftForYou en een overzicht van alle beleveniscadeaus.
 3. Kies een cadeau
 4. Kies een beleveniscadeau en bevestig deze. Eventueel restsaldo blijft gewoon op je GiftForYou staan en bij een duurder beleveniscadeau kun je bijbetalen.
 5. Kies een locatie en reserveer
 6. Kies uit het overzicht een locatie waar je wilt genieten van je GiftForYou. Reserveer telefonisch bij de gekozen locatie en vermeld hierbij dat je een e-ticket van GiftForYou inlevert.
 7. Bevestig op giftforyou.nl
 8. Bevestig de locatie op de GiftForYou website. Hierbij wordt om een pincode gevraagd (zie voucher). Je ontvangt jouw e-ticket op het e-mailadres dat je ingevoerd hebt.
 9. Neem je e-ticket mee
 10. Print jouw e-ticket en neem het mee naar de locatie op de afgesproken datum. 

Geniet van je belevenis!

GiftForYou is verkrijgbaar in een grote box en een kleine box.

 

                 
Voorbeeld design kleine box            Voorbeeld design grote box                             Voorbeeld Vrije Waarde 
 

Let op!
 • Het is niet mogelijk om de voucher uit het doosje direct bij een locatie in te leveren. Je dient altijd eerst via de website een leuke belevenis te kiezen en te bestellen.
 • Er zijn ook varianten van GiftFor2 in omloop. Namen en designs die je op de website ziet kunnen afwijken van de variant die je hebt gekregen. Voor je kaartnummer in bij 'GiftForYou gekregen' en je wordt automatisch doorgestuurd naar de juiste pagina. 
 • We willen je vriendelijk vragen om ook voor de 'oude' varianten eerst een locatie te kiezen en te bevestigen, zodat je een e-ticket in je e-mail ontvangt. Dat e-ticket is altijd je betaalbewijs, niet de pas of de voucher uit het doosje. 
 • GiftForYou en GiftFor2 zijn altijd één jaar geldig, tenzij anders vermeld. Zorg dat je vóór de verloopdatum je belevenis verzilverd hebt.

   

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.