GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Over GiftForYou

GiftForYou is een product van Wonderbox NL B.V. (voormalig GiftFor2 B.V, lees hier meer over de naamswijziging) dat is opgericht in 2008. Wonderbox NL B.V. is sinds 2014 een toonaangevende aanbieder van het beleveniscadeau GiftForYou. Voor 2014 heeft Wonderbox NL B.V. het beleveniscadeau GiftFor2 uitgegeven. Sinds april 2017 is Wonderbox NL B.V. onderdeel van Wonderbox S.A.S., eveneens uitgever van beleveniscadeaus en actief in zes landen in Europa. 

De beleveniscadeaus van GiftForYou zijn te koop bij meer dan 5.000 verkooppunten, waaronder Bruna, Primera, Jumbo, CIGO en ANWB. Bruna maakte Wonderbox NL B.V. in 2015 zelfs Category Captain op het gebied van beleveniscadeaus. Ook via zakelijke afnemers en via www.giftforyou.nl zijn onze belevenissen verkrijgbaar.

Er is inmiddels keuze uit meer dan 50 beleveniscadeaus vanaf € 10,- met in totaal meer dan 3.300 belevenissen. Bovendien bieden we ook GiftForYou's waarvan de waarde tussen €10,- en €150,- zelf te bepalen is en waarmee de ontvanger vervolgens zelf een keuze kan maken uit onze beleveniscadeaus.

Het team
Vanuit ons sfeervolle kantoor nabij het gezellige centrum van Haarlem werken wij met zo'n 35 enthousiaste en veelal jonge collega's hard om onze producten tot een succes te maken. De cultuur bij Wonderbox NL B.V. laat zich het beste omschrijven als no-nonsense, ambitieus en informeel. We werken hard om te zorgen dat we jou als consument de leukste producten kunnen bieden met ervaringen die je bijblijven. Maar we zijn ook van mening dat successen met zijn allen gevierd mogen worden. 

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.