GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Over GiftForYou

GiftForYou is een product van GiftFor2 B.V. dat is opgericht in 2008 als een dochteronderneming van Hotel Booker B.V., onder andere bekend van HotelSpecials.nl. GiftFor2 B.V. is een toonaangevende aanbieder van het beleveniscadeau GiftForYou sinds 2014. De beleveniscadeaus van GiftForYou zijn te koop bij meer dan 5.000 verkooppunten, waaronder Bruna, Primera, Jumbo en ANWB. Bruna maakte GiftFor2 B.V. in 2015 zelfs Category Captain op het gebied van beleveniscadeaus. Ook via zakelijke afnemers en via www.giftforyou.nl zijn onze belevenissen verkrijgbaar.

Er is inmiddels keuze uit meer dan 50 beleveniscadeaus vanaf € 10,- met in totaal meer dan 1000 acceptanten. Bovendien bieden we ook GiftForYou's waarvan de waarde tussen €10,- en €150,- zelf te bepalen is en waarmee de ontvanger vervolgens zelf een keuze kan maken uit onze beleveniscadeaus.

Naast GiftForYou zijn er de cadeaukaarten van ons zusterbedrijf Leisure Gifts B.V.: 

Restaurant Cadeau Card
Beauty Cadeau Card
Sauna Cadeau Card
Pretparken & Dierentuinen Cadeau Card

Het team
Vanuit ons sfeervolle kantoor in hartje Haarlem werken wij met zo'n 35 enthousiaste en veelal jonge collega's hard om onze producten tot een succes te maken. De cultuur bij GiftFor2 B.V. laat zich het beste omschrijven als no-nonsense, ambitieus en informeel. We werken hard om te zorgen dat we jou als consument de leukste producten kunnen bieden met ervaringen die je bijblijven. Maar we zijn ook van mening dat successen met zijn allen gevierd mogen worden. Dit doen we bijvoorbeeld tijdens een gezellige borrel op vrijdagmiddag aan onze bar.