GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Retourneren

Bij koop op afstand (online bestellingen) heeft men gedurende 14 dagen na ontvangst van de bestelling het recht de bestelling zonder opgave van reden aan GiftForYou te retourneren. De klant dient binnen 14 dagen een retourmelding te maken van het product, zodat GiftForYou de cadeaubox kan deactiveren. De cadeaubox hoeft dus niet teruggestuurd te worden naar GiftForYou. Na ontvangst van de retourmelding stort GiftForYou de betaalde prijs terug op de rekening van de klant.Voor het maken van een retourmelding kan men gebruik maken van het modelformulier, op deze pagina.

GiftForYou vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief de verzendkosten van het product. Dit geldt alleen als de retournering binnen 14 dagen is gemeld. GiftForYou maakt voor terugbetaling gebruik van hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. Aan de terugbetaling zijn geen kosten verbonden voor de consument.  
 
Deze voorwaarden zijn alleen van toepassing op de online bestellingen, voor aankopen in de winkel gelden andere regels. Hiervoor dient men naar de desbetreffende winkel te gaan.
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.