U hebt nog niets aan uw favorieten toegevoegd.

Om een artikel aan uw lijst met favorieten toe te voegen, klik op
Je winkelmand is leeg

Hoe werkt het?

Wat leuk dat je jouw GiftForYou wilt gaan gebruiken. Klik op ‘Ik heb een GiftForYou’ om jouw GiftForYou te registreren en te ontdekken of jij een vrije keuze belevenis hebt of een belevenis met een vast arrangement. Als je een vrije keuze belevenis hebt, dan zie je na registratie hoe je deze gebruikt in het stappenplan wat erbij staat. Heb je een belevenis met een vast arrangement dan zie je ‘status openstaande belevenissen’ staan.
Wil je het uitgebreide stappenplan zien, kijk dan hieronder.

Veel plezier!

Als je een vrije keuze belevenis hebt, dan zie je na registratie hoe je deze gebruikt in het stappenplan wat er in jouw account bij staat. Volg de stappen om een e-ticket aan te maken, je e-ticket is je betaalbewijs voor als je de locatie bezoekt. Wil je het uitgebreide stappenplan zien, lees dan hieronder verder.

 1. Registreer jouw GiftForYou beleveniscadeau
  Klik op de 'Ik heb een GiftForYou’-button om jouw GiftForYou te registreren. Op jouw digitale of fysieke GiftForYou staat een vouchercode en pincode*, als je deze code registreert kun je zien waar jij van jouw GiftForYou kunt genieten!
 2. Kies jouw belevenis of belevenissen
  Na registratie kun je zien uit welke belevenissen je kunt kiezen met jouw GiftForYou. Het saldo op jouw beleveniscadeau is een tegoed dat je in een of in meerdere keren kunt besteden en waarmee je dus vrij kunt kiezen uit één of meerdere belevenissen. Zelfs een belevenis met een hogere waarde, in dat geval betaal je het verschil bij. Als de waarde van de gekozen belevenis lager is dan jouw tegoed, zal het resterende saldo beschikbaar blijven in jouw persoonlijke account. Als je meerdere vouchercodes hebt kun je deze allemaal registreren en gebruiken voor één belevenis.
 3. Ontvang je e-ticket per mail
  Bevestig je gekozen belevenis. Zodra je dit hebt gedaan ontvang je een e-ticket in je mail.**
 4. Reserveer bij de locatie
  Neem direct contact op met de locatie en reserveer, geef hierbij aan dat je reserveert met een GiftForYou-belevenis. Toon dit e-ticket met daarop de vouchercode, geprint of digitaal bij aankomst op de dag van de belevenis.

Wij wensen je alvast veel plezier met jouw GiftForYou-belevenis!


*Kun je geen pincode vinden? Vul dan ‘123’ in. Als dit niet werkt neem dan contact op met onze Klantenservice.

**Na ontvangst van de bevestigingsmail kan het 15 minuten tot in uiterste gevallen 24 uur duren voordat jouw e-ticket geactiveerd is en je deze kunt inleveren bij de locatie.