Meer dan 3 JAAR geldig 1 + GRATIS bezorgd vanaf €20

Menu
Login om je favorieten op te slaan.

Als je bent ingelogd, klik je op het symbool om een product toe te voegen aan je lijst.
Je winkelmand is leeg

Hoe werkt het?

Met een GiftForYou waar de schenker zelf het gekozen bedrag op kan laden, kun je genieten van alle belevenissen van GiftForYou. Van een High Tea Deluxe tot een Wellness Weekend en van een Diner tot een Brunch. Voor ieder zijn wens is er een GiftForYou. Je kunt jouw GiftForYou inwisselen op een locatie naar keuze in Nederland, maar er zijn ook locaties beschikbaar in andere Europese landen.

Heb je een vrije keuze cadeau ontvangen? Lees dan hieronder hoe je van jouw beleveniscadeau kunt gaan genieten.

 1. Registreer jouw GiftForYou beleveniscadeau
  Klik op de ‘Ik heb een GiftForYou’-button om jouw GiftForYou te registreren. Op jouw digitale of fysieke GiftForYou staat een vouchercode en pincode*, als je deze code registreert kun je zien waar jij van jouw GiftForYou kunt genieten!
 2. Kies jouw belevenis of belevenissen
  Na registratie kun je zien uit welke belevenissen je kunt kiezen met jouw GiftForYou. Het saldo op jouw beleveniscadeau is een tegoed dat je in een of in meerdere keren kunt besteden en waarmee je dus vrij kunt kiezen uit één of meerdere belevenissen. Zelfs een belevenis met een hogere waarde, in dat geval betaal je het verschil bij. Als de waarde van de gekozen belevenis lager is dan jouw tegoed, zal het resterende saldo beschikbaar blijven in jouw persoonlijke account. Als je meerdere vouchercodes hebt kun je deze allemaal registreren en gebruiken voor één belevenis.
 3. Ontvang je e-ticket per mail
  Bevestig je gekozen belevenis. Zodra je dit hebt gedaan ontvang je een e-ticket in je mail.**
 4. Reserveer bij de locatie
  Neem direct contact op met de locatie en reserveer, geef hierbij aan dat je reserveert met een GiftForYou-belevenis. Toon dit e-ticket met daarop de vouchercode, geprint of digitaal bij aankomst op de dag van de belevenis.

Wij wensen je alvast veel plezier met jouw GiftForYou-belevenis!

*Kun je geen pincode vinden? Vul dan ‘123’ in. Als dit niet werkt neem dan contact op met onze Klantenservice.

**Na ontvangst van de bevestigingsmail kan het 15 minuten tot in uiterste gevallen 24 uur duren voordat jouw e-ticket geactiveerd is en je deze kunt inleveren bij de locatie.