U hebt nog niets aan uw favorieten toegevoegd.

Om een artikel aan uw lijst met favorieten toe te voegen, klik op
Je winkelmand is leeg

Over GiftForYou

Bij GiftForYou vinden wij het belangrijk dat iedereen samen onvergetelijke momenten kan beleven. GiftForYou heeft de leukste belevenissen verzameld en in mooie cadeauboxen verpakt zodat je op elk moment van de dag kunt genieten van een gezellige belevenis.

De beleveniscadeaus van GiftForYou zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s en prijsklassen voor één, twee of meerdere personen. Of je nu zin hebt in een lekkere lunch, uitgebreid diner, gezellig weekendje weg, ontspannen dagje sauna of juist een actief dagje uit; het kan allemaal met onze unieke cadeaus. Maak een keuze uit één van de 12.500 bijzondere belevenissen in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Italië of één van de andere Europese bestemmingen en geniet.

GiftForYou is een product van Wonderbox Business Group NL B.V. (voormalig GiftFor2 B.V.) en onderdeel van Wonder Group, een toonaangevende aanbieder van beleveniscadeaus in Europa. Naast GiftForYou is de Wonder Group ook aanbieder van het succesvolle beleveniscadeau Wonderbox en verschillende cadeaukaarten zoals Huis & Tuin Cadeau, Klus Cadeau, Bloemen Cadeau, Reis Cadeau, Restaurant Cadeau Card en Wellness & Beauty Cadeau. Maar ook de succesvolle beleveniscadeaus van GiftForYou en Wonderbox.

Het Team
Vanuit ons moderne kantoor nabij het gezellige stadscentrum van Haarlem werken wij met zo’n 40 enthousiaste collega’s hard om te zorgen dat we jou als consument de meest originele cadeaus kunnen aanbieden. De cultuur bij Wonderbox laat zich het beste omschrijven als avontuurlijk, ambitieus en innovatief.

Lees meer over de naamswijziging van GiftFor2 naar Wonderbox NL in het persbericht.